Pasik, gokart, Real Madrid

A gokartpálya szélén álltam és elgondolkodva néztem, ahogy a fiúk már ki tudja hányadik kört tették meg. Nálunk az ikrek rajongtak érte, akárcsak az apjuk, odavoltak a gokartért, barátnőméknél a kisebbik gyerek, Petike és az apja szintén.

Így időről-időre leszerveztük egy közös gokart-napot a fiúknak, addig mi hárman, lányok: Janka, a lánya, Kriszta és én, csajos napot tartottunk. Az ikreknek közeleg a születésnapja, így ez volt a központi téma, hogy vajon mi lenne számukra az ideális ajándék.

Nem csak a gokart iránti rajongást örökölték az apjuktól, hanem hatalmas Real Madrid fanok is lettek. Nagyon örülök neki, hogy valami ilyen szorosan összeköti őket, remélem, hogy ez a kapocs túléli majd a kamaszkorukat is.

Így arra gondoltam, meséltem lányoknak már a kávézóban ülve, hogy valami Real Madrid ajándékot kellene venni a srácoknak. Mivel az apjuk most harcol az előléptetésért, az egész születésnap és ajándék projektet magamra vállaltam. Már találtam egy szuper cukrász csajszit, aki Real Madridos tortát készít majd a fiúknak, de hogy mi legyen mellé az ajándék, ott megakadtam.

Real Madrid ajándék

Kriszta elmosolyodott: „ezen könnyen segíthetünk”. Petikét is elérte ugyanis a foci láz az elmúlt fél évben, és Kriszta mindig is otthonosabban mozgott az internet világában nálam, így talált egy király webshopot.

„El ne mondd a fiúknak, de Petike valamiért Barcelona drukker lett – nevetett Kriszta cinkosan. – De amúgy találtam azon oldalon Real Madrid ajándékokat is.”

Több se kellett, megkerestük a telefonján a weboldalt, ott pedig könnyűszerrel megtaláltuk azt, amire szükségünk volt. A honlap dizájnja kedves, színes, tarka volt, már elsőre szimpatikus, és praktikus is: könnyen átlátható. Felül kategória szerint lehetett keresni: kreatív játékok, babajátékok,  járművek, plüssök, szabadtéri játékok, iskola felszerelések, építőjátékok… A főoldalon pedig lány- illetve fiú játékok szerint voltak csoportosítva a termékek, illetve egy-két kiemelt márka szerint. A fiús játékokon belül könnyedén focicsapatos holmikat, ott pedig a Real Madridos mindenféléket. De tényleg mindenféléket! Gondoltam, hogy sok mindent találok majd itt, Kriszta dicsérete után, de akkora választék volt, hogy hirtelen azt se tudtam, hova kapjak. Az ikreknél nagyon fontos, hogy ugyanazt kell kapniuk, de nem egyformát. Iskolatáskát nemrég kaptak, de úgy gondoltam, egy-egy tolltartóra mindenképp benevezek nekik, legalább hasznos is az ajándék így. Amin rögtön megakadt a szemem, az a gombfoci csapat volt, bár azt inkább az apjuknak venném meg, mint az ikreknek. De annyira jó áron volt, és tudtam, hogy imádná, így azt is betettem a virtuális kosárba. Végül még két klassz kulacsot és két gumis mappát választottam a srácoknak.

Nagyon elégedett voltam az eredménnyel, és alig mertem elhinni, hogy ilyen könnyen meg tudtam oldani a fiúk Real Madrid ajándékát.

Ezután hogy kicsit elsúlyozzuk a csajos nap fiús voltát, körülnéztünk a plázában Janka kedvenc ruházati üzletében. Választott magának egy új blúz és egy pulcsit, ezután pedig indulhattunk is vissza a fiúkért a gokartpályára.

Két hét múlva a fiúk szülinapján nagy volt az öröm: a srácok teljesen el voltak ragadtatva már a tortától is – első körben nem is akarták megenni, majd amikor az apjuk közölte, hogy akkor ő falja fel az egészet, meggondolták magukat. A kulacsot és a mappákat imádták, a tolltartókat pedig elcserélték egymás között, mert nem sikerült beletrafálnom az ízlésükbe.

A szülinapi buli után aztán, mikor fáradtan bezuhantunk az ágyba, a férjemnek is odaadtam a gombfoci csapatot, és annyira odavolt érte, hogy rögtön rendelt egyet a Juventus rajongó barátjának is, hogy legyen majd kivel játszania.