Mindig kell egy jó ötlet, hátha ez az lesz!

Gokartozni mindenki szeret, maximum azok képezhetik a kivételt, akik félnek vagy még sosem próbálták. Egy ismerősöm bele is vágott pár éve, hogy saját erőből összehoz majd egy pályát és hozzá egyedileg gyártott gokartokat. Meg is teremtett mindent, amire szükségvolt és egyre nagyobb népszerűség övezi ezt az elfoglaltságot.

Sokat gondolkoztunk azon, hogyan tudnánk fellendíteni még jobban az üzletet, hogy minél többen elérjék ezt a szolgáltatást, aztán kitaláltam. Egy megállapodást kell kötni a környék iskoláival, és egy autóflotta lízingelésének segítségével a gyerekeket kifuvarozni, hogy versenyezhessenek. Persze, nem a nagy gokartokon, hanem a kisebb köbcentis járgányokkal, hogy ne legyen bajuk.

Tetszett ez az ötlet a tulajnak és monda, ha van kedvem kezdjem el intézni, természetesen kifizeti a fáradalmaim. Sajnos nem tudtam ezt bevállalni, mert az állásom mellet nem volt erre időm, de hamar találtam rá embert, akit nagyon érdekelt.

Pár hónap elteltével elkezdtem érdeklődni, mi a helyzet a vállalkozás terén.

Öröm teli híreket kaptam. A gyerekek rendkívül élvezik a vezetés, versenyzés örömét és ebben az iskolák kiváló partnerek voltak, mert gyorsan és hatékonyan működtek közre! Már 3 autó is van, ami tudja szállítani a gyerekeket, mindezt úgy, hogy találtak egy lízing szolgáltatást és ott a standard csomagot kiválasztva már is birtokolhatták is az autókat. Többféle képen lehet autóhoz jutni náluk, a cimborák a tartós bérlet nevű lehetőséget választották. Ennek az a lényege, hogy kevesebb összeget fizetsz havonta, mint sima lízing esetén. A futamidő végén, a flottakezelő eladja a járműveket egy használt piaci értéken. Ameddig a törlesztés folyik, addig a gépjárművek karbantartását a flottakezelő végzi. Egy elég megbízható partnerre találtak ebben a szolgáltatás és nagyon jó feltételekkel dolgoznak, szóval nincs más dolguk, csak virágoztatni az üzletet.

Autó hitel vagy lízing esetén kevés volt a hazai megbízható vállalkozás, így jó látni, hogy csak sikerült egy igazán remeket kifogniuk!

Néha mai napig besegítek nekik, hol a járműflotta vezetésében, hol pedig, a gokartok szervizelésében. Mindezt azért, mert szeretek segíteni és jó egy kisvállalkozásban dolgozni, főleg, ha tudod, hogy jött létre.

Vissza tudok emlékezni még arra, hogy mi is volt kezdetben. Rengeteg hegesztés, kisautó tervezés, pálya kitalálása, a rendszer kialakítása, és még sorolhatnám. Jó látni, hogy az idő múlásával, hogy fejlődött ez a kis vállalkozás és mekkora segítség volt neki egy remek járműflotta!

Azóta ajánlom mindenkinek, aki autóhoz szeretne jutni, hogy vegyék igénybe a szolgáltatást, mert nagyon jó ajánlatokat lehet kifogni és egyénileg lehet beütemezik a törlesztő részleteket.