A gokart, mint hétvégi program

Mindenki szereti a sebességet. Nem csak a férfiak vannak oda annyira az autókért, egyre népszerűbb ez a téma a nőknél is. Legalábbis én így vettem észre. Nem egy olyan nőismerősöm van, aki szereti az autókat, ért hozzá és még imád vezetni is.

Persze a mai világban nem mindenki teheti meg, hogy autót vegyen saját magának, de a használt autó vásárlás annyira már nem minősül elérhetetlen célnak még a fiatalok körében sem. Ha valaki megfelelően sportol és átgondoltan vásárol, akkor már nagyon jó használt autókat lehet venni, amiknek semmi bajuk nincs, tökéletesek a mindennapi használatra.

Persze vannak olyanok, mint én, akik leteszik a jogosítványt, de nem az a legnagyobb álmuk, hogy azonnal autót vásároljanak maguknak. Persze, én is azt mondom, hogy néhány esetben nagyon jól jönne, de nem olyan eget rengető probléma, hogy nincsen.

Az autókról jut eszembe, milyen jó programot találtak ki a barátaim a hétvégére. Gokart volt a program, úgyhogy szombaton elmentünk gokartozni. Nagyon jól éreztem magam, a többiek is élvezték, és ráadásul remek időnk volt ezen a hétvégén. Nem úgy, mint két héttel ezelőtt, amikor elmentünk túrázni egyet és mire odaértünk, már szakadt az eső.

A gokart szerintem egy nagyon jó programnak számít, hogy ha valaki szeretne kicsit kikapcsolódni. Gokartozni lehet egyedül is menni vagy akár barátokkal, szerintem ez nem egy kötött program, aki akar egy kicsit lazítani, az nyugodtan menjen el és próbálja ki, akár egyedül is! Mivel sokan mentünk, ezért kedvezményt is kaptunk, így még jobban megérte, ráadásul olyan dolgot próbálhattam ki, amit előtte még sosem.

Bár rólam tudni kell, hogy én valamiért nem vagyok oda a vezetésért és az autókért, mint sokan körülöttem, mégis nagyon jól éreztem magam és kicsit kiszabadultam a hétköznapi mókuskerékből, ezáltal feltöltődtem teljesen energiával. Készítettünk néhány képet is a hétvégi programunkról, mindig nevetnem kell, ha rájuk nézek, mert valahogy egyikünkről sem készült olyan kép, amin ne vágtunk volna vicces fejeket gokartozás közben.

Másnap felhívtam apukámat, hogy milyen jó hétvégi programom volt, és ő is teljesen belelkesült, két hét múlva az öccsével ők is elmennek gokartozni egyet. Remélem nekik is ugyanúgy tetszeni fog, mint ahogy nekünk tetszett.