A fiamat gokartozni vittem, és…

Még gyereknap volt, én a fiamat pedig gokartozni vittem. Mondogatta már többször is, hogy szeretné kipróbálni, vigyem el, majd beadtam a derekamat, elvittem gokartozni. Janó nagyon élvezte is, én pedig a pályán kívülről figyeltem őt, ahogy versenyez a gokarttal. Már egy jó ideje ott voltunk, kezdtem unni magam, majd megjelent a gokart pályának a tulaja, egy gyönyörű bronzszínű túramotorral. Azért figyeltem fel ennyire rá, mert nemrég vettem én is egy jó kis túramotort. Most vagyok abban a fázisban, hogy beszerezzem hozzá a megfelelő felszereléseket, mint például, motoros ruha, bukósisak, motoros csizma, és a többi.

Muszáj voltam megkérdezni őt, hogy honnan szerezte be ezeket a menő motoros cuccokat. El is mesélte, hogy honnan van, én pedig nagyon megörültem neki. Főleg a motoros ruha érdekelt, mert nagyon megtetszett. Az, amit éppen akkor viselt, annyira az én személyiségemet tükrözte, hogy azt el sem tudom mondani. Amint aznap hazaértünk Janóval, egyből el is kezdtem böngészni a sixgear.eu nevű weboldalt, amiről Józsi, a gokart pálya tulaja is mesélt nekem. Amikor Janó gokartozott, alig bírtam kivárni, hogy vége legyen már, persze ezt nem mondhattam a gyereknek, de legalább annyira be voltam sózva motoros ruha miatt, mint amennyire Janó volt besózva attól, hogy gokartozni viszem őt. Kicsit én is gyereknek éreztem magam, bár szerintem ezzel nincs különösebb baj egyébként. Az a jó, ha valakinek van valami szenvedélye, aminek élhet. A motorozás nekem ilyen és így, hogy megtudtam, honnan is rendelhet az ember tökéletes motoros ruhát, na, ez fergeteges!

motoros ruha

Miután ugye aznap hazaérkeztünk a gyereknapról, neki is láttam a masszív böngészésnek a sixgear.eu nevű oldalon és átnéztem, hogy mégis milyen a választék motoros ruhák terén. Amit ott láttam, az nagyon tetszett és már akkor el is döntöttem, hogy veszek egyet. Bementem a Shox üzletébe, majd megnéztem élőben is, felpróbáltam a méretemben jó darabot és segítettek az ott dolgozók. Nagyon készségesek voltak, mondták, hogy mit kell nézni egy motoros ruha megvételekor, nagy segítség volt ez a számomra!

Egyébként Józsi még általános iskolában volt a padtársam és hosszú ideig nem is találkoztunk, de most bepótoltunk mindent, rengeteg beszélgettünk addig, amíg Janó gokartozott, de persze legtöbbet a motoros ruha volt a téma. Ezen kívül azért beszélgettünk arról is, hogy kivel mi történt, hogy alakult a sorsa, eléggé kitárgyaltuk a témát, jó volt beszélgetni vele, nagyon örültem, hogy találkoztunk. Annak meg főleg örültem, hogy a kellemest a hasznossal össze tudtam hozni, így nem csak egy régi ismerőssel csevegtem egy jót, de még a motoros ruha gondom is egy csapásra megoldódott, hála Józsinak és a sixgear.eu weboldalnak!