Férfiak és a versenyzés

Testvéremmel gyerekkorunk óta hajt minket a versenyzés, a versenyszellem, és az, hogy mindig legyőzzük egymást, legyen szó tanulásról, vagy éppen sportról. Amikor születésnapomra meglepett egy gokart nappal nagyon örültem, hogy végre újra kipróbálhatjuk magunka ezen a téren is. Ahogy folytak a körök hol egyikünk, hol másikunk vezetett, én személy szerint nagyon élveztem. Ilyenkor olyan adrenalin szabadul fel bennem, hogy mindenre képes lennék. Mindkettőnket elmámorított a gokartból kiáramló üzemanyag illata, a férfiaknak ennél több már nem is kell. Mentek a körök, és már a leintés pillanatánál jártunk, amikor sajnos, illetve nem sajnos, de testvérem állt vezetésre, és végül ő is nyert. De miután végetért a verseny és megtörtént az eredményhirdetés, testvérem az első, én a második, némi kis csalódottság volt bennem. De ekkor meglátta, hogy milyen szuper táskát kaptam a feleségemtől. A férfi oldaltáska a mai világban nagyon divatos, a fel tudja dobni a szettet, egy stílusos, jól kidolgozott. És láttam a testvérem szemében, hogy lehet, hogy most gokartban ő nyert, de irigység ült az arcára, mikor meglátta a férfi oldaltáskámat. Akkor meg még inkább láttam, hogy nem esik jól neki, hogy ebben bizony leelőztem, amikor taglalni kezdtem, hogy mennyire jó áron tudtam beszerezni, egy remek helyen, szinte úgy, hogy a fotelban ültem. Elmondtam számára, hogy egy online táska értékesítéssel foglalkozó honlapot találtam, miközben interneten kerestem. Nem is gondoltam arra, hogy nekem szükségem lenne, erre a táskára, de amikor megláttam, tudtam, hogy kelleni fog, mivel rögvest magamnak éreztem, tudtam, hogy jól fog állni, nincs mese.

Elmondtam testvéremnek, hogy ez a cég nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vásárlóik a leggyorsabb módon jussanak el a kívánt termékig. Kategóriába soroltan tüntetik fel a termékeket, kis képpel ellátva, hogy a döntés még könnyebben menjen. Amikor kiválasztottam egy kategóriát a férfi oldaltáskát, akkor még ott is tudtam szűkíteni a keresési feltételeket. Lehetőség van arra, hogy rá tudjanak szűrni, a termékek színére, anyagára, vagy arra, hogy milyen felosztású legyen belülről a táska.

Én nagyon könnyedén eldöntöttem, hogy melyik fog megfelelni számomra, de amennyiben mégsem lett volna tetszetős számomra, miután a kezemhez veszem, 30 napos visszafizetési garanciát vállal a cég, ez egyfajta biztosíték volt számomra és szerintem minden vevő számára, hogy van esély pénzhez jutni, ha valami gond, vagy elállás lenne. 

Miután nagyon egyszerűen megrendeltem a terméket online, vettem észre, hogy egy bizonyos értékhatár felett a kiszállítási díj ingyenese. Mivel az általam kiválasztott táska ára, meghaladta azt az összeghatárt, amit a cég megszabott az ingyenes házhoz szállításra, ezért a termékre külön nem számoltak fel költséget. Ekkor láttam, hogy testvérem már nem nagyon bírja cérnával, hogy otthonról a kanapéról ülve, ingyenes szállítással egy ilyen remek minőségű termékhez tudtam jutni. De én tovább folytattam, hogy ami a legjobb az egészben, hogy nagyon hamar megtörtént a kiszállítás.

férfi oldaltáska

E-mailes jelzést kaptam, hogy a rendelésem mikor fog megérkezni, és az pontosan késés nélkül megtörtént. Nem kellett a futárra várnom, nála tudtam kártyával fizetni, mert az átvételkori fizetést választottam, nekem ez tűnt a legjobb megoldásnak és legegyszerűbbnek.

Így hát könnyedén házhoz tudtam rendelni a férfi oldaltáskámat. Amikor kibontottam a csomagot, az a kép fogadott, ami alapján megrendeltem a táskát. Nem ért csalódás, hogy a fényképe erősen retusált, szépítve mutatja a terméket.  Remek minőségű terméket tarthattam a kezemben, a varrása, a bőr kidolgozása is nagyon tetszetős volt. Látszott rajta, hogy milyen nagy odafigyeléssel készült ezt a táska. Mindamellett, hogy ez a táska remek kiegészítő, öltöztet, kiegészíti az éppen aktuális öv, illetve karóra szettemet, ezeken felül nagyon praktikus is, mivel minden személyes tárgyam felfér benne, valamint még egy üveg vizet is kényelmesen magamnál tarthatók, és mindig kéznél tud lenni, akármilyen eshetőség esetén.

Láttam a testvéremen, hogy nagyon rosszul esik neki, hogy most lemaradt, és neki nincs ilyen szuper táskája, ezért elhatároztam, hogy ne legyen feszültség kettőnk között rendelek számára is egy ilyen nagyszerű minőségű férfi oldaltáskát.