Csapatépítésre fel-irány a gokart pálya

A gokartozást nagyon szórakoztatónak tartom, mi nagyon szeretünk közös programokat szervezni a családdal, ilyenkor szívesen választjuk a gokartozást. Nagyon jó kis sport, mert az év bármely szakában űzhetjük. Vannak fedett és szabadtéri pályák, én személy szerint jobban szeretek nyitott pályán menni, mert a zárt helyeken, jó szellőztető berendezések ide vagy oda, mindig érzem a benzinszagot és ez engem kissé émelyíteni szokott. Leginkább tavasszal szeretünk menni, amikor még nincs nagyon meleg, de már ki lehet merészkedni a szabadba.

Nagyon jónak tartom a csapatépítő jellege miatt, ezért nem csak családdal, hanem a munkahelyen is szoktunk szervezni ilyen programokat. Érdekesnek tartom, hogy a hasonló versenyhelyzetek kiből mit hoznak ki, ki hogyan viseli a győzelmet vagy esetlegesen, ha veszít.

Ebből nagyon sok mindent meg lehet tudni egy ember jelleméről. Mivel sokat járunk, nekem van saját bukósisakom is, nem vagyok finnyás, de jobban szeretem a sajátomat viselni mindenből. Bowlingozni is sokat járunk a barátokkal, bajnokságokat is szoktunk tartani havonta. Természetesen ehhez is be kellett szereznem egy bowling cipőt, mert sajnos voltak kellemetlen élményeim a bérelt cipővel kapcsolatosan, illetve én valószínűsítem, hogy emiatt volt. Egy ilyen bowlingozás alkalmával magas sarkú cipőben érkeztem bowlingozni, mivel munka után beszéltük meg a találkozót a többiekkel. Reggel a szokásos kapkodás ment, emiatt elfelejtettem váltó zoknit betenni a táskámba. Mivel senkinél nem volt ezért kénytelen voltam a harisnyámmal belebújni. Tudom nagyon összeesküvés elméletnek tűnik, de szerintem ott sikerült körömgombát elkapnom, ugyanis a harisnyám lyukas volt. Nagyon cikinek tartottam, sosem fordult elő velem még ilyen. Az interneten kerestem rá, mivel lehetne a leggyorsabban kezelni. Rengeteg készítményt találtam erre a problémára, de nagyon sokan a Kitonailt  ajánlották. Nekem azért volt szimpatikus ez a megoldás, mert nagyon egyszerű a használata. Úgy kell használni, mint egy körömlakkot, tehát gyerekjáték. Hamar felszívódik, és nem kell várni, mint a krémek esetében, hogy megszáradjon. Tehát ha körömgombáról van szó, akkor nálunk csakis a Kitonail a megoldás.

Ebből a dologból egyet nagyon megtanultam, hogy a bowlingcipőmet soha semmilyen körülmények között nem hagyom otthon.