Balesettből a molett webáruházba, azaz hogy engesztelj ki egy nőt

Lassan egy hónapja, hogy baráti társasággal elmentünk gokartozni. 7-en voltunk ebből 3 barátnő. A csajok nem preferálták annyira a gokartozást, mert hát az nem csajos elfoglaltság, de a végére csak rá jöttek, hogy mekkora királyság is valójában. Nagyon hangulatos volt az egész mind addig, amíg egy kisebb baleset nem történt.

Véletlenül elkapott a hév és kicsit túlgondoltam a versenyzést, ennek következtében pedig nekimentem gondatlanságból haverom párjának, aki kisodródott és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lett semmi sérülése. Egyedül csak a ruhája bánta a dolgot, de amiatt is szörnyen kellemetlenül éreztem magam. Szerencsére nem haragudott rám, de mondtam, hogy biztosan kárpótolni fogom a történtekért.

Másnap már a nyakamba is vettem az internetet, hogy valami jó kárpóló ajándékot szerezzek a csajszinak. 1-2 órás ötletelés után elhatároztam, hogy ha már miattam szakadt szét a ruhája, akkor kap tőlem egy újat! Nem volt könnyű dolgom, mert a lány ünnepien telt és amúgy sem tudom a pontos méretét így haveromtól tájékozódtam az ügyben. Barátom segítsége hatalmas volt, mert tudta, honnan és milyen ruhákat szokott rendelni barátnője és az továbbította nekem, ráadásul együtt kellett kitalálnunk, a honlapon megadott mérettáblázatból, hogy mi lesz a megfelelő nagyság. Az oldal lehetett volna akár egy molett webáruház is, de nem csak nagyobb darab hölgyeknek van ott hatalmas és lélegzetelállító választék. Azért túlzok ennyire, mert szerintem lehet. Egy kifejezetten remek oldalt ismertemben ebben az online butikban. Esztétikus fotókkal, rengeteg fajta ruhadarabbal várja a látogatóit, szóval, ha nő lennék én is onnan rendelnék! Aki nem találja meg az oldalon a számára megfelelő ruhát, szerintem nem is akar venni semmit…

Visszatérve, egyszerűen és sikeresen tudtam megrendelni a kiválasztott darabot. Kiszállítással se volt semmi probléma, a meghatározott szállítási időbe bőven beleesett az érkezés. Kellemes volt végre egy egyszerű és hatékony webáruházból rendelni, mert többnyire rossz tapasztalatom van az ilyesfajta szolgáltatásokkal, de a pozitívcsalódás mindig remek!

molett webaruház
molett webaruház

Amikor átadtam kedves barátnőmnek a kárpótló ajándékát, nem tudta mihez kapjon, mert egyáltalán nem számított rá, mert teljesen elfelejtette, hogy én ezt megígértem neki anno. Kibontotta és a lélegzete is elállt. Sikerült egy olyan modellt kiválasztanom, amit épp a napokban nézegetett, de nem akarta megvenni, mert nem úgy állt anyagilag, pedig nem is volt költséges… Nem lehet mit tenni én megvetettem és milyen jól tettem, mert nagyon boldoggá tudtam varázsolni vele! Haverom is megköszönte, mert olyan dögösen néz ki abban a ruhában a kedvese, hogy nem tudja szavakba önteni.

A végére minden jól sikerült és ehhez csak egy baleset kellett! Örültem, hogy egy iylen kiváló szolgáltatást ismerhettem meg, mert a későbbiekben is egy jó ajándék ötlet nőknek, mert ruhával sosem lehet melléfogni!